Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri
Termenul de producție și livrare general este intre 6-8 saptamani La momentul semnarii contractului se stabileste termenul concret pentru proiectul dumneavoastra.

Costul unei bucatarie Inovo poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea bucătăriei, materialele utilizate, designul și complexitatea proiectului, electrocasnice, accesorii opționale și alți factori personalizați.

Cat de mult poate insa varia?

Puteti vedea un pret estimativ de plecare pentru un model preferat realizat de noi din portofoliul nostru de lucrari.
Desigur, pentru a obtine pretul personalizat pentru bucataria dumneavoastra,vom crea impreuna proiectul de mobilier modelat după necesitățile și dorințele dumneavoastra.

Realizam mobilier premium personalizat pentru toată casa, începând cu bucătăria. Astfel obtinem un design unic, unde fiecare incapere a locuintei este in armonie cu stilul casei.

Mobilierul dumneavoasta este 100% personalizat, adaptat perfect spatiului și aliniat cu stilul de viață si cu nevoile dumneavoastră.

Există diferente notabile între o piesă în care fiecare element a fost gândit personalizat  și executat cu atenție și una în care mobilierul a fost gandit si produs în serie.

Obții un design unic și personalizat, care să reflecte în mod autentic personalitatea și stilul tău.

Optimizarea spațiului: Mobilierul personalizat poate fi construit pentru a se potrivi perfect și a maximiza spațiul de depozitare.

Calitate superioară: Materialele utilizate sunt de calitate superioară și finisate cu atentie la detalii.

Flexibilitate în alegerea materialelor: gamă largă de materiale de calitate.

Noi suntem alaturi de dumneavoastra  inca de la consultarea initiala , pana la livrare si montaj.  Pentru prima discutie din showroom este recomandat ca dumneavoastra să efectuați cateva masuratori ale spatiului (sau sa aveti la dumneavoastra RLV-ul locuintei), precum si realizarea a unui numar de fotografii ale spatiului pentru o mai buna intelegere a lui.

Toate particularitatile spatiului le vom afla impreuna, in urma dimensionarii spatiului de catre noi, inainte de plasarea proiectului catre productie.

Da, puteti parca in parcarea din interiorul complexului Home & Design Mall pentru showroom-ul din bd. Ghencea sau in parcarea pentru vizitatori din cadrul complexului J8 Office Park pentru showroom-ul din strada Jiului.

Follow us