Suntem Inovo Mobili. Suntem o echipa unita, ambitioasa, care construiește mobilier de calitate, premium, la comanda. Am pornit totul în urmă cu 12 ani, dintr-o pasiune de a transforma lemnul in produse care reflecta personalitatea, nevoile și preferințele tale.

Excelența noastră se extinde dincolo de produsele noastre. Specialiștii noștri sunt alături de tine încă de la consultarea inițială și, inclusiv,  până la livrare și montaj. În echipa Inovo Mobili fiecare dintre noi își are locul său și contribuim cu toții la a-ți crea o experiență de neuitat.

1

Programează o întâlnire în showroom

Pentru ca prima vizită in showroom-ul Inovo Mobili sa fie cat mai productivă, este important  să vii cu urmatoarele 3 lucruri:

  • Măsurători ale spațiului: efectuați măsurători generale ale spațiului unde doriți să amplasați mobilierul pentru a avea o imagine clară asupra dimensiunilor necesare. Dacă este posibil, aduceți un plan al locuinței. 
  • Fotografii ale spațiului: Fotografii sunt foarte utile pentru ca ne ajuta sa aflam stilul și atmosfera locuinței, elemente pe care le folosim la crearea design-ului. 
  • Ai deja un proiect realizat de un designer? Te asteptăm cu el în showroom pentru a discuta și pune cap la cap ideile, ca totul să iasă perfect.
Prima întâlnire durează în medie 2 ore pentru a putea acoperi toate particularitățile proiectului tău

2

Obținem un proiect unic

Ne aflăm în etapa creativă, momentul în care mobilierul tău devine vizibil! Odată ce am discutat cu tine și am înțeles în detaliu nevoile și preferințele tale, vom crea proiectul tău în 3D. 

Te invităm la cea de-a doua întâlnire, unde vei putea vizualiza cum se va aranja fiecare piesă, cum vor interacționa culorile și texturile, oferindu-ți astfel o experiență realistă înainte chiar de a începe producția.

Alături de proiecul 3D, îți oferim și o estimare detaliată de preț, încât să ai o idee clară despre costul proiectului tău.

Transparenta este cheia în relația noastră, iar asta înseamnă că vei ști exact la ce să te aștepți, fără surprize neplăcute.

 

3

Echipa noastră vine la locație pentru măsurători exacte

După semnarea contracului și achitarea avansului, specialiștii noștri vor veni la tine pentru a face măsurători precise și pentru a se asigura că totul se potrivește perfect în spațiul ales.

Ești pe cale să vezi mobilierul tău prinzând contur! Împreună vom analiza îndeaproape proiectul 3D, iar pentru a ne asigura că totul este exact așa cum îți dorești, îți vom oferi schițe detaliate. Aceste schițe reprezintă pașii concreți pe care îi vom urma în producție și îți vor oferi o previzualizare clară a modului în care va arăta mobila ta, astfel încât să te simți încrezător în alegerea făcută.

Doar când suntem siguri că proiectul este în totalitate pe gustul tău, vom da start producției, aducând în realitate fiecare detaliu minuțios planificat.  

 

4

Producem mobilierul tău cu mare atenție și precizie în fabrica Inovo

Acum că am definit fiecare detaliu, suntem pregătiți să dăm viață proiectului tău în fabrica noastră.

Această etapă este momentul în care ideile prind contur și mobilierul începe să se transforme dintr-un concept 3D într-o realitate palpabilă.

În toată această perioadă de așteptare, designer-ul tău îți va răspunde la orice întrebare legată de progres și stadiul producției.

Odată ce fiecare piesă este finisată cu atenție și pasiune, mobilierul tău personalizat este pregătit pentru următorul capitol al călătoriei sale – montajul în spațiul tău.

 

 

5

Livrăm și montăm la data agreată în contract

Echipa noastră va face montajul la data convenită în contract, asigurându-ne că totul este exact așa cum ți-ai dorit.

În momentul în care montajul s-a finalizat, semnăm împreună procesul de recepție a produselor, asigurându-ne că mobilierul este conform așteptărilor tale.

 

Acum este timpul să te relaxezi și să te bucuri de noua ta mobilă!