Colecția de mobilier de bucătărie Tosca de la Inovo

Timeless elegance with modern charm

Colecția Tosca suprinde prin estetica desăvârșită, evocând farmecul și serenitatea Toscanei. Bucătăria Tosca îmbină perfect funcționalitatea modernă cu inspirația mediteraneană, creând un spațiu unde fiecare moment devine o sărbătoare a simțurilor și a amintirilor frumoase.

Bucătăria Tosca nu este doar un spațiu pentru gătit, ci un loc unde te simți acasă, unde fiecare detaliu a fost creat pentru a îmbunătăți experiența ta de zi cu zi. De la fronturile din lemn masiv la blatul din quartz și hota decorativă, fiecare element contribuie la un sentiment de armonie și confort.

Profită de ocazia de a-ți redefini bucătăria și descoperă eleganța și funcționalitatea mobilierului din colecția Tosca! Contactează-ne acum pentru detalii!

Fronturi din lemn masiv stejar

Fronturile din lemn masiv sunt atent prelucrate pentru a oferi un design atractiv și funcțional. Cu frezare casetată la nivelul sertarelor din zona corpurilor de bază și frezări liniare în partea de soldați, aceste fronturi aduc un echilibru între detaliile clasice și moderne, contribuind la un aspect sofisticat și durabil

Blat din Quartz

Blatul din quartz, cu o grosime impresionantă de 8 cm, oferă o estetică desăvârșită și o durabilitate remarcabilă. Materialul premium asigură rezistența la zgârieturi, pete și căldură, în timp ce finisajul lucios reflectă lumina, amplificând senzația de spațiu și luminozitate.

Electrocasnice cu tehnologie avansată

Hota decorativă este un element distinctiv, cu o poliță deschisă care adaugă un plus de eleganță și funcționalitate.

Designul său contribuie la un aspect aerisit și ordonat al bucătăriei, oferind în același timp un spațiu suplimentar pentru depozitare și expunere.

 

Personalizare

Cu o estetică sofisticată și respect pentru tradiție, bucătăria Tosca combină frounturile din lemn masiv cu numeroase opțiuni de personalizare

Bucătăria Tosca nu este doar un loc pentru gătit – este inima casei tale.

Bucătăria Tosca este locul unde designul sofisticat întâlnește funcționalitatea practică, creând un spațiu armonios și primitor. Inspirată de frumusețea Toscanei, această bucătărie transformă gătitul și socializarea într-o experiență plăcută și memorabilă. Contactează-ne pentru a aduce farmecul și rafinamentul bucătăriei Tosca în casa ta!

Insula multifuncțională

Insula din bucătăria Tosca este un element central care combină estetica, funcționalitatea și socializarea. 

  • Depozitare Generoasă: Sertare și dulapuri pe partea interioară, pentru o organizare eficientă.
  • Zona de Chiuvetă și Mașină de Spălat Vase: Integrarea chiuvetei și a mașinii de spălat vase optimizează fluxul de lucru.
  • Placare Elegantă: Spatele insulei este placat cu lemn masiv, asigurând durabilitate și coerență vizuală.
  • Zona de Luat Masa: Un spațiu dedicat pentru luat masa, cu locuri pentru scaune de bar, transformă insula într-un loc ideal pentru socializare.

Bucătăria Tosca- farmecul contemporan la tine acasă

Alegeând bucătăria Tosca înseamnă să optezi pentru o bucătărie care redefinește conceptul clasic cu un farmec contemporan, atingând echilibrul perfect între estetică deosebită și funcționalitate.

Aceasta pune în valoare căldura lemnului și echilibrul formei, îmbogățite de finisaje unice și inovații tehnologice de ultimă generație.