Colecția de mobilier de bucătărie Evo-nature

Un joc de forme și culori

Designul elegant al bucătăriei Evo-Nature, împreună cu practicitatea, utilitatea și formele sale sinuoase, o fac extrem de versatilă, iconică și atemporală.

Minimalismul și inovația tehnologică se unesc într-o armonie perfectă, creând un proiect de design contemporan, caracterizat de noi combinații de culori și materiale.

Textura lemnului și finețea sticlei se îmbină armonios pentru a defini un design curat și cu personalitate.

Caracteristicile, detaliile și materialele folosite în colecția Evo-Nature

Design și funcționalitate

Această colecție de mobilier de bucătărie combină designul contemporan cu o notă de glamour. Mobilierul este realizat din materiale precum lemn masiv, furnir, MDF vopsit, sticlă fumurie, ceea ce îi oferă un aspect inedit. 

Contrablatul suprinde prin îmbinarea a două materiale: HPL și MDF furniruit riflat pentru un efect estetic special.
Accentele de negru imprimă un plus de profunzime la nivelul bucătăriei.

Mix & Match

O gamă variată de finisaje și materiale de înaltă calitate vă oferă posibilități nelimitate de combinare ce garantează o personalizare ridicată.


Linia elegantă, practicitatea în utilizare

Deschiderea ușii, efect fără mâner

Din geometria unică a ușii, cu o frezare discretă la 45 grade, rezultă simetrii și o compoziție inedită ce adaugă un element distinct și contemporan spațiului interior.

Formele delicate sunt caracteristicile cheie ale acestui design de bucătărie.

Liniile fluide ale colecției Evo-nature prezintă o ergonomie centrată pe persoană, emanând o emoție pură.


Linia curbată- Un spectacol la tine în bucătărie

Paleta de culori este în nuanțe naturale, ceea ce creează o atmosferă sofisticată și modernă.

Dulapurile sunt echipate cu sisteme de deschidere ascunse, interioarele corpurilor cu sticlă sunt iluminate pentru a pune în valoare obiecte decorative.

Ușile se caracterizează prin prelucrarea muchiei la 45 de grade pentru deschidere, oferind linia chic a acestei game.

Bucătăria din colecția Evo-Nature  este inspirată din culorile naturii, cu un vibe contemporan, unde iluminatul de accent și cel ambiental reușesc să creeze o atmosferă plăcută și reconfortantă chiar și când gătești.

 

Profită de ocazia de a-ți redefini bucătăria și descoperă eleganța și funcționalitatea mobilierului din colecția Evo-nature! Contactează-ne acum pentru detalii!

Insula Evo-Nature

Insula bucătariei Evo-Nature este atipică prin forma rotunjită, cu fronturi coborâte până la 20mm de pardoseală și realizate din mdf frezat și curbat. Aceasta înglobează și locul de luat masa, creat dintr-un blat din lemn masiv de stejar, frezat în cant la 45 de grade. 

Utilitatea acestei piese de mobilier constă în faptul că înglobează nu doar spații de depozitare, dar și  zona de chiuvetă (montată sub blat) și mașina de spălat vase. Fronturile insulei au integral deschidere automatizată cu servo-drive. Blatul extrem de subțire, din hpl de 10mm, este contrabalansat de cel din lemn masiv, al mesei.

Mobilierul Evo-nature, o alegere care îți asigură spații generoase de depozitare

Fiecare componentă a fost gândită pentru a maximiza confortul și utilitatea, făcând din colecția Evo-nature soluția ideală pentru cei ce doresc un spațiu de gătit elegant și, totodată, plin de căldură și personalitate. Îmbinând utilul cu plăcutul, aceasta se prezintă ca un exemplu de stil în care funcționalitatea întâlnește designul de excepție.

Redefinește-ți bucătăria cu mobilierul din colecția Evo-nature!

Pentru a ne asigura că vei lua cea mai bună decizie în alegerea mobilierului de bucătărie, te invităm să beneficiezi de o consultanță gratuită oferită de specialiștii noștri. Ei te vor ajuta să personalizezi și să alegi mobilierul care să corespundă nu doar nevoilor tale, ci și gustului tău unic.

Pentru informatii suplimentare despre produsele noastre sau pentru a discuta despre dezvoltarea proiectului tău, îți stăm la dispozitie.