MOBILIER DIN LEMN MASIV

Lemnul este un material cald, reprezentând o legătură directă, intimă cu natura.
Însăși ideea de gătit într-o astfel de bucătărie capătă valențe de confort și tradiție.
Nici un arbore nu seamănă cu altul, așadar bucătăria dumneavoastră va fi unică, cu un design special ales.
Modelele propuse sunt atent selecționate de către specialiștii Inovo Mobili pentru a crea efectul unei bucătării pline de dinamism de care vă veți îndrăgosti.
Bucătăriile din lemn masiv Inovo Mobili sunt realizate din lemn de esență tare (stejar și frasin) crescut în sute de ani. Pădurile sunt gestionate de specialiști în silvicultură,urmând standarde stricte de mediu și exploatare.

STEJAR

Bucătăriile din lemn masiv de stejar reprezintă mobilierul cel mai rezistent și trainic, stejarul fiind un lemn puternic și durabil.
Aspectul său, având o fibră uniformă, îl face pretabil atât pentru obținerea nuanțelor de alb, crem, gri deschis, galben și miere, cât și pentru finisaje naturale ce pun în evidență structura impunătoare a lemnului de stejar.  Jocul desenat de timp în structura internă a fibrei de stejar va face din bucătăria dumneavoastră o adevărată operă de artă.
Un avantaj al bucătăriilor din lemn de  stejar se bazează pe faptul că acest tip de lemn este cel mai utilizat și pentru parchet, putându-se astfel realiza în bucătărie o ambianță și un stil natural, unic.

FRASIN

Frasinul este un lemn prețios, greu, dar totodată elastic cu fibre fine și lungi, și cu o textură aparte.
Acest tip de lemn are culoarea natur alb-gălbuie pentru arborii tineri și mai roșiatică, brună pentru arborii mai bătrâni.
Așadar acesta poate fi vopsit sau băițuit permițând obținerea oricărei culori dorite de dumneavoastră.
Lemnul de frasin se evidențiază prin capacitatea de preluare a șocurilor fără a crăpa,având o rezistență aparte.


MOBILIER DIN MDF VOPSIT

Mdf-ul este un material ce se obține prin presarea lemnului compozit mărunțit foarte fin, având o densitate foarte mare.
Suprafața fină de care dispune îl face pretabil în prelucrarea diverselor modele și decupaje în relief pe fronturi (frezări). Totodată nu necesită aplicarea cantului,dându-i astfel o eleganță aparte.
Mdf-ul poate fi vopsit în orice culoare din paletar în variantă mată, semilucioasă și lucioasă.
O altă calitate a mdf-ului este reprezentată de rezistența mare la umiditate,fiind un material ce poate fi folosit atât pentru mobilierul de bucătărie,cât și pentru cel de baie.