Producator Mobila la comanda

  Programează-ţi o întâlnire: 0747505462 / 0744631455

  Email: vanzari.inovo@gmail.com / contact@coramobili.ro

Mobila la comanda

 

Inovo Mobili va transforma visurile in realitate, beneficiind de o echipa de profesionisti, oameni cu idei moderne si cu dorinta de a realiza un mobilier util si placut in acelasi timp.

Am gandit productia de mobila pornind de la ideea ca detaliile fac diferenta. De aceea echipa noastra acorda o atentie sporita detaliilor, contribuind astfel la personalizarea spatiului dumneavoastra de locuit.

 

 


1. Trimiterea schitei/proiectului

 

Modalitatea cea mai rapida de a obtine un pret preliminar al mobilierului pe care il doriti este trimiterea unei schite/proiect care sa contina cotele aferente, lungime, latime si adancime, pentru fiecare corp de mobilier. Schita/proiectul poate fi trimisa pe adresa de mail contact@coramobili.ro


2. Apelarea unui consultatnt Inovo

 

 

Puteti programa telefonic o intalnire cu unul dintre consultantii nostri in vederea realizarii unui proiect 3D cu ajutorul caruia sa previzualizati proiectul dumneavoastra de mobilier. Acesta va efectua masuratorile, va realiza proiectul 3D si va va pune la dispozitie si o cotatie de pret preliminara. Pretul final exact se stabileste inainte de semnarea contractului de comanda.