MOBILA DRESSING

Afisare:
Afiseaza:
Ordine:
DRESSING AURORA
..
0,00Lei
fara TVA: 0,00Lei
DRESSING BELLA
..
0,00Lei
fara TVA: 0,00Lei
DRESSING CORA
..
0,00Lei
fara TVA: 0,00Lei
DRESSING ELEGANCE
..
0,00Lei
fara TVA: 0,00Lei
DRESSING INOVO DELUXE
..
0,00Lei
fara TVA: 0,00Lei
DRESSING MARIA
..
0,00Lei
fara TVA: 0,00Lei
DRESSING NICO
..
0,00Lei
fara TVA: 0,00Lei
DRESSING ROXANA
..
0,00Lei
fara TVA: 0,00Lei
MOBILA DRESSING

Depozitare personalizata! Corpuri mici sau dulapuri spatioase? Alege solutiile pentru depozitare potrivite nevoilor tale.Ai grija ca lucrurile delicate sa fie depozitate cum trebuie si ca hainele tale sa aiba destul spatiu sa nu se sifoneze!"
Dressingul echivalentul modern al lazii de zestre a bunicii a devenit o constanta a vietii modene.

Gandit sa organizeze asezarea la indemana a obiectelor noastre personale de imbracaminte si nu numai, dressingul poate ocupa o camera intreaga, un perete sau o parte din acesta, locul de sub scara, mansarda, sau orice alt loc pe care se muleaza si caruia ii da intrebuintarea potrivita.

Proiectarea dressingurilor pleaca de la principii de ergonomie si asezare judicioasa a obiectelor de imbracaminte si incaltaminte in sertare propii dedicate anume categoriilor vestimentare specializate.

Accesorizat corespunzator cu cosuri pentru lenjerie, bara pentru umerase, suporti de pantaloni, cravat, camasi, toate intr-o paleta adaptata nevoilor si varstei diferite a membrilor familiei tale.

Cu usi glisante aplicate sau incorporate in doua sau mai multe canate, realizate din material compozite; pal, mdf, sticla, etc. dressingurile moderne vin in completarea solutiei de dulap de imbracaminte, incaltaminte, dand camerelor o intrebuintare practica si un design modern.

Alege una din ideile prezentate de catre designerii nostri sau vino cu propia ta idee ca impreuna sa creem dressingul care iti va organiza de acum inainte recuzita personala si a familiei tale facandu-te sa castigi timp si de ce nu punand in valoare hainele frumoase ce le-ai purtat odinioara.  

    Inovo Mobili © 2018