MOBILA BUCATARIE

Subcategorii

MOBILA BUCATARIE

Mobilati-va inteligent bucataria alegand combinatia unica potrivita spatiului vostru din corpurile modulare de mobilier proiectate special pentru a va oferi un maxim de utilitate, confort si design.

Bucatariile create de noi sunt adaptate mereu  gustului  tau in culori inspirate din natura si se integreaza armonios in ambianta locuintelor moderne.

In amenajarea bucatariilor punand  accentul pe functionalitate si ergonomie, bucataria va fi gandita pentru a optimiza spatiul disponibil.

Intr-o lume in care modernul a invadat spatiile tendinta actuala este de contopire a zonelor de gatit si locuit totodata.

Astfel designul bucatariilor este intr-o nevoie continua de stralucire si eficienta castiga mereu in importanta. Latura functionala  a bucatariei nu trebuie neglijata, designerii nostri au in vedere atunci cand proiecteaza un principiu simplu, anume ca toate lucrurile in bucatarie trebuie sa stea la locul lor. Planificarea locului pentru depozitare a alimentelor, locului pentru gatit si pentru spalat vase, depozitarea ustensilelor de care ai nevoie si pe care trebuie sa le ai la indemana  sunt lucruri de care se tine intodeauna cont.

Principiile de baza in proiectarea bucatariei pot fi sintetizate astfel:

  1. Gateste cu usurinta:

In general condimentele, ustensilele pentru gatit trebuiesc puse la vedere sa fie usor de gasit putandu-se folosi sertare extensibile in zona de langa hota.

  1. Depoziteaza langa spatiul de gatit:

Lucrurile esentiale in actul de gatit precum, borcanele cu condiment, cutitele, folia de aluminiu, uleiul, otetul trebuiesc puse intr-un spatiu dedicate, de obicei extensibil in zona de langa aragaz.

  1. Depozitarea gunoiului menajer:

Nevoia practica in procesul spalarea vaselor sau a tacamurilor este ca gunoiul sa fie depozitat intr-o zona imediat apropiata chiuvetei ceea ce impune ca spatiul pentru cosul de gunoi zona de sub chiuveta

  1. Folosirea peretilor

Pentru a avea tot timpul la indemana ustensilele de bucatarie, suportii de tacamuri, in proiectarea unei bucatarii se va folosi tot timpul zona de deasupra blatului.

  1. Accesibilitate si vizibilitate

Folosirea dulapurilor inalte cu sertare extensibile, a politelor rotative de colt, face din depozitarea alimentelor si a oalelor, cratitilor, tigailor, etc. un lucru accesibil si cu o vizibilitate imediata.

  1. Amortizeaza miscarea

Intr-un spatiu deschis unde de cele mai multe ori livingul face corp comun cu bucataria, zgomotele de sertare trantite reprezinta nu cel mai placut lucru pe care vrei sa il auzi.

Folosirea amortizoarelor dedicate pentru inchiderea sertarelor face ca acestea sa se inchida silentios indifferent de forta de inchidere sau greutatea lucrurilor depozitate inauntru

    Inovo Mobili © 2018