MOBILA BIROU

Afisare:
Afiseaza:
Ordine:
BIROU CORA
Materialele folosite pentru realizarea produsului Birou Cora Observatii: - produsul poate fi c..
360,00Lei
fara TVA: 360,00Lei
BIROU MARCUS
Materialele folosite pentru realizarea produsului Birou Operator Observatii: - produsul poat..
780,00Lei
fara TVA: 780,00Lei
BIROU ROMEO
Materialele folosite pentru realizarea produsului Birou TWINS Observatii: - produsul poate f..
1.315,00Lei
fara TVA: 1.315,00Lei
MOBILA BIROU

Creeaza-ti un spatiu de lucru ergonomic, profesional si personal! Birourile ultrarezistente si solutiile pentru depozitare satisfac cele mai inalte standarde profesionale si ..cele mai personale nevoi. Stabileste dimensiunea si forma, alege materialul si creaza impreuna cu noi un spatiu de lucru complet! Este timpul sa ai un birou organizat!"

Camerele de birou pentru tineret sunt gandite si proiectate astfel incat sa iti rezolve problemele de depozitare ale cartilor, caietelor, agendelor de birou.

Folosirea unor culori adecvate a unui design care sa inspire buna dispozitie

a unei iluminari si aerisiri corespunzatoare sunt tot atatia factori pe care ii avem in vedere la realizarea fiecarui proiect.

Pozitionarea sertarelor este gandita ca totul sa fie la indemana, calitatea acestora fiind de natura sa dea functionabilitate si fiabilitate.

Materialele propuse sunt in general din furnituri moderne cu rezistenta crescuta la actiuni externe, canturi abs de 2mm cu frezaj semi-rotund in vederea evitarii unor accidentari spontane.

Apeland la proiectarea personalizata ai posibilitatea sa vizualizezi in 3D camera biroului tau inainte ca lucrurile sa se intample putand astfel sa aduci idei noi, schimbari ale proiectului initial asa incat in echipa cu proiectanti nostri sa participi efectiv la realizarea propiului tau proiect de mobilier ce se va potrivi perfect spatiului tau de lucru. Alege deci varianta personalizarii spatiului in functie de nevoile si personalitatea ta apeland cu incredere la experienta si disponibilitatea noastra.

    Inovo Mobili © 2018